Heidi Bakar

Heidi Bakar

måndag 9 februari 2015

Dammsugarerobot, blod och dans

Hej måndag,! Ny vecka igång.. Är ni pigga och laddade?? Jag hade en lite tuffare dag. Väldigt trött och lite seg. Det bästa med dessa dagar är att jag vet att det känns mycket bättre imorgon. *ler*
Kommer snart vara framme vid helgen och vips så har en vecka gått.

Underbara sol. Så härligt för alla som har sportlov. Blir mycket uteaktiviteter kan jag tänka mig :) hade flera kunder idag som kom från flera timmars lek ute och skulle hem och fika! Gott det!

Vi har ju "blivit med robot". Hi hi. Zebban är sjukt nöjd och jag med faktiskt. Vårt golv har och är alltid SÅ smutsigt och täckt av hundhår. Skönt att komma hem till rena golv nu! Utan är ha gjort ett smack ;) bra köp älskling!!

Undrade lite hur Nowa skulle reagera men hon bryr sig inte ett dugg. Ligger kvar när den kör på henne. Fast det är riktig Nowa-style.. Hon bryr sig inte så värst mycket om saker.. Lilla hjärtat!

Ting hade där i mot inte tagit det med tio lika lätt.. Hi hi. Hon hade blivit smått stressad och vaktig.. Ååååå så jag saknar min tjej. Igår gick jag och Nowa i stadsparken och plötslig fick jag massor av minnesbilder och det slog mig att jag undvikit att gå där sen tings död. Hon älskade att springa för och vi gick där flera gånger i veckan. Usch det riktigt värkte i hjärtat av saknad...

Innan när jag la mig i soffan så försökte jag minnas hennes små tassar som krafsade på filten för att komma under och hon la sig intill min mage för att få värme. Eller smattrandet på parketten när hon kom springandes överlycklig mot soffan. Underbara hund!

Ser ni vilken stor tjej vi fått? hon ville så glatt hjälpa mig att ta bort alla blodfläckar på golvet. Hund som löper nu. Suck. Med ting var de inte så jobbigt men Nowa blöder rätt mycket så nu har jag plockat fram hundtrosorna.. Inga mer fläckar tack! Visst är det märkligt att gamla hundar löper... Som att hon skulle palla att vara dräktig, föda och sen ta hand om valpar?? Njaa det skulle inte vara lyckat med hennes ledvärk och trötthet.

Nä nu är det dags att lägga Bellis.. Jag lär ju också somna... Garanterat ;)
Trevlig kväll fina du.

lördag 7 februari 2015

Prinsesstårta

Hej hallå. Är de schlager feber?? Hörde att snacks köpen ökar när de är melodifestival :P ser alla uppdukade soffbord framför mig... Chips, läsk, godis.. Mums! Grillchips är ju min största last. Galet gott!!

Haft en härlig lördag? Jag har jobbat som bara den idag. Väldigt mycket kunder. Så kul och häftigt att vi säljer så bra :) njuter till fullo. Gjorde smörgåstårta också! Kul med all variation.... Omöjligt att tröttna när man gör tusen olika saker :)
Mera semlor, mera semlor hör man.. Hi hi. Går åt i ett nafs.

Gjorde denna tårtan till en liten tjej som fyllde tre år och ville ha en prinsessa med en krona på. Satt och knopade ihop den igår efter jobbet. Belle tyckte det var jätte kul och ville självklart göra egna figurer. Tur att hon inte förstod att det var marsipan.... Då hade allt hamnat i munnen ;)

Nu ska jag lämna en sovandes liten tjej här bredvid mig och gå ut med min gamla tjej istället..

Ha en fin kväll!!

onsdag 4 februari 2015

Vab, snö och tjat

Hej hej!! Här är det snart dags att försöka gå en vild luren tjej i säng... Inte lika lätt när hon varit från dagis hela veckan även om vi försöker hitta på lite aktiviteter..
Hon är inte jätte sjuk men man märker att hon är lie hängig så då är det bättre hon är hemma lite extra tror det är bra med lite uppehåll från dagis ibland.

Jag har ju arbetat "natt" i många år och är väldigt inställd på att sova mitt på dagen, märks tydligt att min kropp är van att sova då! Så idag när jag kom hem vid lunch och man möts av både barn och hund som är hyperaktiva och bara vill göra hundra saker direkt blir det lite tufft för mig.

Försökte få till en vila först men gav upp när belle hade sagt:
-snäääälla mamma!
Typ hundra gånger med valpögon.  Hi hi.
Så det var bara är pälsa på sig och ta snowracern och hund och barn och traska iväg. 
Och när man väl kommit till backen är det ju bara så skönt att vara ute.... Bara vägen dit som känns lång ;)

Blev bara en liten runda för belle frös om tummen..  Ha ha vad gulligt det var.

Sen somnade jag gott när vi kom in.... Var inte riiiiiiktigt meningen att somna utan mer att jag tänkt vila. Så när jag vaknade hade belle hunnit med lite allt möjligt..
Hällt ut den nya balsamsprayen i toan.
Öppnat alla mina hudvårds produkter som jag fått i present... Tack och lov var de skyddsplast på.. Ätit kex över hela soffan. Ätit päron i sängen! Hällt en halv tub tandkräm i toan...
Ha ha ha så typiskt mig. Skulle aldrig hänt när Zebban var hemma med henne. Får hålla mig vaken nästa gång!!

Härlig kväll på er :)

måndag 2 februari 2015

Middag ute!

Hej måndag.. Och februari. Eller vabruari som det kallas.. Uuuhh hoppas vi slipper magsjuka IAF. Belle är förkyld och lite hängig så vi börjar denna månaden med vab. Jag kom till jobbet till lunch idag.. Ovanligt sent när man ibland börjar 03.00 ;)

Vilken härlig helg vi haft. Ni med? Och snö har vi fått också. Härligt tycker jag!!

Igår avslutade vi helgen med middag på Rosegarden. Ni vet nya china/thai stället? Sååååå gott. Finns så mycket. Kinesiskt, thai, friterat, mongolisk buffé och sen mjukglass till efterrätt.

Belle sa tillslut:
-Mamma, du bara hämtar, hämtar och hämtar!
Ha ha ha, hon tyckte jag åt och åt medan hon mest lekte.
Är ju sjukt onödigt att betala för barn på restaurang för de äter ju inget.
Belle fick väl i sig lite kött, vindruvor och glass typ??!
Tur att de kostade cirka 50 kr för henne ;)

Nu ska jag fixa lite te och fruktsallad..
Trevlig kväll!

Och glöm inte att rösta på Wallentins på www.Stansbasta.se